Tag: Sinjalizimi

Biseda | Sinjalizimi

Cannelle Lavite-Dumoulin: BE nuk është fare miqësore ndaj azilkërkuesve sinjalizues – dhe kjo është politike

Nga - 19.09.2018

Ekspertja ligjore paralajmëron për rreziqet që i kanosen sinjalizuesve para edicionit të ardhshëm të Volume Up të K2.0 që mbahet sonte.

S`fundmi | Sinjalizimi

Volume UP: Cannelle Lavite-Dumoulin Flet për Sinjalizuesit

Nga - 12.09.2018

Bashkohuni në edicionin më të fundit të bisedave publike të K2.0, të mërkurën më 19 shtator.

Në thelb | Maqedonia e Veriut

Pak persona po i ndjekin hapat e sinjalizuesve

Nga - 06.01.2018

Pavarësisht ligjeve të favorshme, jo shumë njerëz guxojnë të sinjalizojnë në Maqedoni.

Pikëpamje | Sinjalizimi

Kosovarëve iu duhet ndihma për të sinjalizuar

Nga - 28.11.2017

Akuzat ndaj EULEX-it ngrisin çështjen e sinjalizuesve të aktiviteteve të paligjshme.

Në thelb | Media

Sinjalizimi në media

Nga - 03.05.2017

Zbulimi i keqpërdorimeve dhe publikimi i informacioneve.