TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Aidan Hehir

Dr. Aidan Hehir — ligjërues i Marrëdhënieve Ndërkombëtare pranë Universitetit të Uestminsterit — është autor/redaktor i 10 librave; libri i tij i fundit, “Hollow Norms and the Responsibility to Protect” (Normat Boshe dhe Përgjegjësia për të Mbrojtur) është shpërblyer me çmimin e Shoqatës Britaneze të Studimeve Ndërkombëtare “Grupi Punues mbi Intervenimin dhe Përgjegjësinë për të Mbrojtur” në vitin 2019. Ai është bashkëredaktor i serisë së librave të Routledge për Intervenim e Shtetndërtim dhe është kontribues i rregullt në mediat kombëtare dhe ndërkombëtare.

Në thelb | SHPRESË

Ana e errët e shpresës

Nga - 16.07.2020

Premtimet e papërmbushura nga BE kanë çuar në zhgënjim të hidhët.

Pikëpamje | Krime Lufte

Akuzat ndaj Thaçit shtrojnë pyetje për prokurorinë

Nga - 01.07.2020

Çfarë shpërfaq deklarata e Prokurorit të Specializuar?

Pikëpamje | Demokraci

Perëndimi është më i interesuar në imazhin e Kosovës [...]

Nga - 08.11.2018

Përpjekjet ndërkombëtare për krijimin e një pasqyrimi të imagjinuar të vetes nuk i sjellin dobi qytetarëve.