TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Gezim Qadraku

Gezim Qadraku ka lindur në Kosovë, por është rritur dhe jetoi në Itali tash 20 vjet, kurse tani jeton në Gjermani. Gëzimi ka kryer studimet Bachelor për Shkenca Politike Ndërkombëtare në Università degli Studi di Milano. Aktualisht është duke kryer një program Masters në Ekonomi Ndërkombëtare dhe Politikë Publike në Universitetin e Trierit. Flet katër gjuhë.

Blogbox | Diaspora

Kultura shqiptare ta shkatërron jetën

Nga - 06.07.2020

Duhet t’i njohim gabimet tona nëse duam të ecim përpara.

Blogbox | Diaspora

Një trup, dy jetë

Nga - 18.02.2020

Të rritesh në diasporën kosovare.

Blogbox | Sporti

Fadil Vokrri… s’na duhej kurrgjë tjetër

Nga - 14.11.2019

Reflektim mbi heroin tim dhe heroin e babait tim.

Blogbox | Diaspora

‘Një vajzë shqiptare do të ishte zgjedhja e duhur’

Nga - 12.09.2019

Reflektime për marrëdhëniet në diasporë.