TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Qamile Maxhuni

Qamile Maxhuni ka përfunduar studimet në fakultetin filozofik, dega Etnologji dhe Antropologji Kulturore në Universitetin e Prishtinës, në vitin 2017. Është e interesuar në gazetari dhe ka dëshirë të shkruaj artikuj për kulturë dhe për të drejtat e njeriut. Qamile Maxhuni aktualisht është një nga pjesëmarrëset në Programin Profesional të Mentorimit në Kosovo 2.0.

Mentorimi | Kulturë

Me Kissmet

Nga - 21.05.2019

Edicioni më i fundit i revistës së Termokiss-it, trajton ndryshimet klimatike.

Mentorimi | Kulturë

Nostalgji për një qytet të pandarë

Nga - 31.01.2019

Rrëfimet e tri grave për një qytet që në kujtesën e tyre, dikur ishte ndryshe.

Biseda | Hapësira Publike

Eljesa Beka: E kisha lënë Kosovën për mirë nëse nuk kish [...]

Nga , Besarta Breznica - 25.12.2018

K2.0 bisedon me dy nga organizatoret e Termokiss-it rreth vitit më të ngarkuar deri më tani.