TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Besarta Breznica

Besarta Breznica është absolvente në drejtimin Media dhe Komunikim në Universitetin për Biznes dhe Teknologji (UBT), në të njejtën kohë është edhe në vitin e fundit në Fakultetin Filozofik, Departamenti i Sociologjisë. Gjatë këtyre viteve ka punuar në KosovaLive360 dhe ka qenë e angazhuar në Programin e Mentorimit në K2.0. Aktualisht punon në Oral History Kosovo.

 

Mentorimi | Shoqëria

Të plakësh i/e vetëm

Nga , Xhorxhina Bami - 09.05.2019

K2.0 kaloi ditën në shtëpinë e të moshuarve në Prishtinë.

Mentorimi | Art

Fondacioni Shtatëmbëdhjetë: Katalizator për progres

Nga , Besarta Breznica - 14.03.2019

Përdorimi i artit dhe kulturës për të promovuar ndryshime në nivel të komunitetit.

Biseda | Hapësira Publike

Eljesa Beka: E kisha lënë Kosovën për mirë nëse nuk kish [...]

Nga , Besarta Breznica - 25.12.2018

K2.0 bisedon me dy nga organizatoret e Termokiss-it rreth vitit më të ngarkuar deri më tani.