TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Shqipe Neziri Vela

Shqipe Neziri Vela është specialiste e sektorit të energjisë dhe praktikuese kundër korrupsionit. Ajo ka mbi njëzet vjet përvojë profesionale me organizata ndërkombëtare për zhvillim. Ligjëron politikat publike të sektorit të energjisë në RIT Kosova, është bashkëthemeluese e rrjetit profesionist Gratë në Energji dhe Miniera, si dhe është anëtare e bordit këshillues të rrjetit global të grave në miniera (IWIM).