Tag: DokuFest 2017

S`fundmi | DokuFest 2017

DokuFest: I erdhi fundi!

Nga - 12.08.2017

Mbyllet edicioni i sivjetëm i festivalit, duke lënë pas një ndjesi optimizmi.

S`fundmi | DokuFest 2017

Travis Wilkerson për kërkimin e artit në aktivizëm

Nga - 12.08.2017

Filmbërësi radikal shpreh pikëpamjet e tij në DokuFest.

Blogbox | DokuFest 2017

Duke e maskuar bukur

Nga - 11.08.2017

K2.0 e humb lidhjen me të vërtetën.

S`fundmi | DokuFest 2017

DokuFest: Përzgjedhjet e përzgjedhësve II

Nga - 11.08.2017

Ekipi i festivalit i zgjedhin ngjarjet më interesante në dy ditët e fundit.

Blogbox | DokuFest 2017

Vizione të së Ardhmës: DokuNights

Nga - 10.08.2017

Qysh duket e ardhmja në 5am?

S`fundmi | DokuFest 2017

Të shikosh jetën tënde në ekran të madh

Nga - 09.08.2017

“Me dasht, me dasht, me dasht”, premierë në DokuFest.

Biseda | DokuFest 2017

Morten Traavik: Muzika industriale e ish-Jugosllavisë është alternativë shumë më e mirë se bombardimet me dronë

Nga - 09.08.2017

Regjisori i “Liberation Day” flet për Korenë e Veriut, bojkotimet, ‘TotalKunst’ the Jugosllavinë.

S`fundmi | DokuFest 2017

DokuFest: Përzgjedhjet e njerëzve

Nga - 08.08.2017

Cilët ishin filmat më me ndikim për pjesëmarrësit e festivalit?

Biseda | DokuFest 2017

Mohamedsalem Werad: Sahara Përendimore i ka dy luftëra pasive, çlirimin dhe ndërtimin e vendit

Nga - 08.08.2017

Aktivisti saharan flet me K2.0 për rezistencën në “koloninë e fundit të Afrikës”.

S`fundmi | DokuFest 2017

Fotografia si art i rrugës

Nga - 07.08.2017

Muret e qytetit të Prizrenit transformohen nëpërmjet fotografisë nga punëtoria e DokuPhoto.

Më shumë