Tag: Punë

Në thelb | COVID-19

Të punosh nga shtëpia

Nga - 22.05.2020

Katër rrëfime të punës nga zyrat e improvizuara përgjatë pandemisë.

S`fundmi | Media

Po kërkojmë: Përkthyes/e (anglisht/shqip)

Nga - 21.04.2020

Aplikoni tani për t’u bërë pjesë e ekipit tonë në rritje.

S`fundmi | K2.0

Jemi duke kërkuar: Koordinator/e i/e Projekteve

Nga - 05.03.2019

Aplikoni tani për t’u bërë pjesë e organizatës sonë inovative.

S`fundmi | K2.0

Po kërkojmë: Organizator/e i/e Redaksisë

Nga - 16.11.2018

Aplikoni tani për ta ndihmuar organizimin e prodhimit dinamik medial të K2.0.

S`fundmi | K2.0

K2.0 po kërkon – Menaxher/e të Komunitetit

Nga - 13.08.2018

Aplikoni për t’iu bashkuar ekipit të K2.0.

S`fundmi | Punë

Apliko dhe fillo mbarë karrierën në gazetari

Nga - 06.08.2018

Mundësi për të qenë pjesë e K2.0!

S`fundmi | K2.0

Kërkojmë dy gazetarë

Nga - 03.07.2018

Aplikoni tani për t’iu bashkuar ekipit të K2.0.

Në thelb | Punë

Të jesh vet shef online

Nga - 21.06.2018

A është puna e pavarur në sektorin digjital përgjigja për krizën e papunësisë në Kosovë?