Tag: Transparencë

Biseda | Mentorimi | Transparencë

Mexhide Demolli-Nimani: Institucionet duhet të dënohen për mosrespektim të ligjit

Nga - 23.12.2018

Drejtorja e organizatës joqeveritare Lëvizja FOL flet për mungesën e transparencës së institucioneve dhe betejën e qytetarëve për qasje në informacion të garantuar me ligj.

Pikëpamje | Zgjedhjet 2017 | Transparencë

Financimi i partive politike në Kosovë

Nga - 02.06.2017

Lidhja klienteliste në mes të partive politike dhe bizneseve.