TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Atdhe Mulla

Atdhe Mulla është redaktor i fotografisë për Kosovo 2.0. Ai u diplomuar në fotografi nga Akademia e filmit, televizionit dhe arteve skenike në Pragë. Si foto reporter ai ka publikuar punën e tij  përmes Associated Press në CNN, BBC dhe Washington Post.

Në thelb | Zgjedhjet lokale 2017 | Prishtina

Nën hije

Nga - 17.10.2017

Për ata që mund t’ju interesojë.

Sport | Monografi

Shtëpitë e sportit kosovar

Nga , - 16.03.2017

Një vështrim brenda shtëpive të sportit në Kosovë, historisë dhe së ardhmës së tyre.