TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Uran Haxha

Uran Haxha Ă«shtĂ« gazetar nĂ« K2.0 dhe autor i emisionit “Pak ma Drejt” nĂ« Paper Radio. Ka punuar nĂ« disa prej medieve vendore, ku ka mbuluar temat nga sektori i ekonomisĂ« dhe reportazhe nga qoshet e KosovĂ«s. Ka studiuar pĂ«r marketing dhe menaxhment.