TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jack Robinson

Jack Robinson është një gazetar i pavarur dhe ish-redaktor i lartë në K2.0 (2017-18). Ai kryesisht shkruan në fushën e kulturës dhe sportit.

 

S`fundmi | Sports

Futbolli kthehet në shtëpi me Fadilin

Nga - 11.09.2018

Kosova luan ndeshjen e parë garuese në Prishtinë, përkujton burrin që e mundësoi atë.

Në thelb | Asociacioni

Shpaketimi i ‘Asociacionit’

Nga - 20.04.2018

Analizë e thuktë e problemit të fundit politik në Kosovë.

Në thelb | Sporti

Kërkimi për mundësi të suksesit në sport

Nga - 16.02.2018

Njohjet e vonuara e kanë lënë mbrapa sportin në Kosovë.

S`fundmi | Sports

Një vit pa fitore

Nga - 06.09.2017

Kosova ende po përjeton vështirësi në fushën e blertë.

Në thelb | Film

Një verë plot festivale

Nga , - 06.07.2017

Udhërrëfyesi yt për ngjarjet e ditëve në vazhdim në Kosovë.

Në thelb | Sporti

Shpresë në disfatë

Nga - 27.03.2017

Ka shumë premtime e mësime për të nxjerrë nga ndeshja e Kosovës kundër Islandës.

Sport | Monografi

Një vështrim mbi sportin kosovar në epokën e pas njohjes

Nga - 16.03.2017

Mirësevini në monografinë e sportit të K2.0 — fjala e redaktorit.

Pikëpamje | Sporti

Lartësi marramendëse, disfata kthjellëse dhe njohje përfundimtare [...]

Nga - 28.12.2016

Nga madhështia olimpike e deri te ndeshja e parë kualifikuese për Kosovën në kupën e botës, viti 2016 do të jetojë gjatë në kujtesën e sportit.

Në thelb | Sporti

Një apo dy skuadra?

Nga , - 07.09.2016

Futbolli vë në pah identitetin e ndërlikuar shqiptar.

Në thelb | Sporti

Albert Bunjaki: burri që po bëhet gati ta prezantojë futbollin [...]

Nga - 03.06.2016

Menaxheri i ekipit kombëtar Albert Bunjaki i gatshëm për rolin historik.