TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Halim Kafexholli

Halim Kafexholli i ka kryer studimet baçelor për gazetari në Universitetin e Prishtinës. Ai ka qenë përfitues i ciklit të parë të Bursës së Gazetarisë për të Drejtat e Njeriut, si dhe ka marrë pjesë në programin e mentorimit të K2.0. Ka punuar si gazetar në portalin Aktivpress si dhe është angazhuar me shkrime në Bota.al të Shqipërisë. Aktualisht është i angazhuar në revistën Prishtina Insight të organizatës BIRN Kosovo. Halimi është përfitues i programit Bursa në Gazetari për të Drejta të Njeriut (cikli 2018 dhe 2020).