TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Majlinda Hoxha

Majlinda Hoxha është redaktore e fotografisë në K2.0. Ajo ka kryer studimet master në degën e arteve të bukura në Elam School of Fine Arts në Auckland, Zelandë e Re.

Shtyp | Seks

Trupi dhe mendja

Nga - 14.12.2012

Vendësja e Meksiko Sitit dhe banorja e Kalifornisë, Violeta Luna, flet për artin e saj performues.