TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Qerim Ondozi

Qerim Ondozi është poliglot dhe përkthyes. Kryesisht shkruan për tema të gjuhës dhe të përkthimit.

Blogbox | Politika

Kush o ma i forti?

Nga - 25.07.2018

Popujt në Ballkan janë më të ngjashëm sesa që mendojnë.

Blogbox | Hapësira Publike

Kultura e kafeve

Nga - 25.12.2017

Kemi nevojë për qendra të tjera shoqërore.

Blogbox | Energjia

Solidarizimi i pavullnetshëm

Nga - 22.12.2017

Pse me e pagu rrymën e tjetërkujt?

Pikëpamje | Politika

Klika e tradhtarëve

Nga - 15.08.2017

Deklarata e OVL-së së UÇK-së - Kush ka faj?

Pikëpamje | Pajtimi

Pajtimi nuk është cool

Nga - 03.03.2017

Procesi i pajtimit i cili filloi shumë herët në Kosovë, tani përqeshet si shakaja.

Pikëpamje | Kulturë

Të fjalëformosh a të huazosh — Gjuha shqipe në hap me kohën

Nga - 20.10.2016

Përdoruesit e gjuhës shqipe ballafaqohen me shumë probleme kur përdorin fjalë a shprehje që do të marrin shumë kohë për t'u standardizuar.