TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Trëndelina Halili

Trëndelina Halili ka qenë video producente në K2.0. Trëndelina ka kryer studimet ne Kolegjin AAB për Komunikim Masiv dhe me vonë në Universitetin e Prishtinës për Regji filmi dhe Televizioni.