Tag: Punësimi

Konteksti Podcast | Punësimi

Edukimi, Kultura dhe Tregu i Punës kundrejt Zgjedhjes së Grave

Nga - 28.06.2020

A po i zgjedhin gratë përnjëmend karrierat e tyre?

Në thelb | Punësimi

E ardhmja me video lojëra

Nga - 25.04.2019

Dizajnerët e rinj të video lojërave po e krijojnë një industri të re.