TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Lirika Demiri

Lirika Demiri është ish-gazetare në K2.0. Ajo i ka mbaruar studimet universitare për sociologji në Universitetin e Prishtinës, ndërsa studimet master për gratë, gjininë dhe seksualitetin i ka kryer në Universitetin Ohio State në ShBA.