TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Bronwyn Jones

Bronwyn Jones është Redaktore në K2.0. Ajo ka kryer studimet master në degën Media dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare në New School University në Nju Jork.

Biseda | Drejtësi

Lars-Gunnar Wigemark: E ardhmja është tekefundit në duart [...]

Nga - 18.08.2020

Kreu i ri i EULEX-it flet për misionin sot, vizionin e ri dhe kolonializmin.

Në thelb | COVID-19

Sporti në kohën e pandemisë

Nga - 23.05.2020

Ballafaqimi i sportit në Kosovë me COVID-19.

Blogbox | #TePremtetGazmore

Të premtet gazmore: Dëfrim në ngujim

Nga - 15.05.2020

Le t’i kthejmë kohët e mira.

Blogbox | #TePremtetGazmore

Të Premtet Gazmore: Potpuri

Nga - 08.05.2020

Le t’i kthejmë kohët e mira.

Blogbox | #TePremtetGazmore

Të Premtet Gazmore: ejani të vallëzojmë!

Nga - 01.05.2020

Le t’i kthejmë kohët e mira.

Biseda | Libra

Ian Bancroft: Për veriun e Kosovës, pengesa e vetme është [...]

Nga - 28.04.2020

Shkrimtari dhe diplomati Ian Bancroft flet për librin e tij të fundit për veriun e Kosovës, duke i zhbërë keqkuptimet rreth veriut për t’ia zbuluar njerëzinë.

S`fundmi | #TePremtetGazmore

Të Premtet Gazmore: Aktivizohu!

Nga - 24.04.2020

Le t’i kthejmë kohët e mira.

S`fundmi | #TePremtetGazmore

Të premtet gazmore: muzikë dhe ushqim

Nga - 17.04.2020

Le të ndihmojmë për t’i kthyer kohët e mira.

S`fundmi | #TePremtetGazmore

Të premtet gazmore

Nga - 10.04.2020

Le të ndihmojmë për t’i kthyer kohët e mira.

S`fundmi | COVID-19

Konfirmohen dy rastet e para me COVID-19 në Kosovë

Nga , Tringë Sokoli - 13.03.2020

Kryeministri nxit njerëzit ta shmangin panikun dhe ta rrisin kujdesin.

S`fundmi | COVID-19

Ta sqarojmë Koronavirusin (COVID-19)

Nga , Bronwyn Jones - 27.02.2020

Çka dimë dhe çka mund të bëjmë.

Biseda | bosnia

Aleksandar Hemon: Ballkani i ngjan Evropës tamam aq sa për [...]

Nga - 16.02.2020

Një nga shkrimtarët dhe mendimtarët më të vlerësuar të kohës sonë flet për dukurinë e mohimit të gjenocidit, arrogancën shoqërore të Perëndimit dhe jetën me shpërngulje të vazhdueshme.

Biseda | Media

Brandon Oelofse: Nuk është edhe aq revolucion, më përpara [...]

Nga - 13.01.2020

Drejtori i Qendrës Trajnuese Radio Netherlands flet për gjithëpërfshirjen, minoritetet dhe sjelljen e zërave të rinj në mediat e shekullit 21.