Tag: Seks

Në thelb | Seks

Interseks nuk është bash ‘lajm i ri’

Nga - 26.10.2019

Ende ka huti rreth kësaj teme të keqkuptuar.

Biseda | Seks

Jimini Hignett: “Në industrinë e seksit duhet t’i ndjekim penalisht blerësit”

Nga - 26.11.2018

Artistja flet për përvojën e saj rreth hulumtimit të industrisë së seksit.

Shtyp | Seks

Trupi dhe mendja

Nga - 14.12.2012

Vendësja e Meksiko Sitit dhe banorja e Kalifornisë, Violeta Luna, flet për artin e saj performues.

Shtyp | Seks

Fjala e kryeredatores

Nga - 14.12.2012

Shpjegim mbi rëndësinë e numrit të revistës Seks.

Shtyp | Seks

Si të argëtoheni me një grua nga ballkani

Nga - 14.12.2012

Takoni llojet e femrave që keni dëshirë dhe mësoni rregullat për trajtimin e duhur ndaj tyre.