TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Xhorxhina Bami

Xhorxhina Bami është studente e vitit të katërt në RIT Kosovo (A.U.K.). Ajo është duke studiuar drejtimet e politikës publike dhe ekonomisë, si dhe gjysëm drejtimin e marrëdhënieve ndërkombëtare. Ajo gjithashtu ka kryer një semestër jashtë vendit nëpërmjet Erasmus+ në HAMK University of Applied Sciences në Finlandë. Ajo ishte pjesëmarrëse e Programit të Mentorimit ‘Professional Shadowing” në departamentin për të drejtat e njeriut, fushë në të cilën ajo aspiron të zhvillohet në të ardhmen.

Mentorimi | Shoqëria

Të plakësh i/e vetëm

Nga , Xhorxhina Bami - 09.05.2019

K2.0 kaloi ditën në shtëpinë e të moshuarve në Prishtinë.

Në thelb | Të Drejtat e Grave

Gratë kosovare në biznes

Nga - 17.04.2019

Mundësi dhe barriera për gratë ndërmarrëse.

Mentorimi | Art

Fondacioni Shtatëmbëdhjetë: Katalizator për progres

Nga , Besarta Breznica - 14.03.2019

Përdorimi i artit dhe kulturës për të promovuar ndryshime në nivel të komunitetit.

Biseda | Art

Evelyne Pommerat: “Duhet të jemi të bashkuar me popullin [...]

Nga - 20.11.2018

Drejtoresha e Bibliotekës Mediale Matéo Maximoff në Paris, flet për artet e romëve dhe ballafaqimin me diskriminimin.