Tag: Siguria

Biseda | Drejtësi

Lars-Gunnar Wigemark: E ardhmja është tekefundit në duart e njerëzve

Nga - 18.08.2020

Kreu i ri i EULEX-it flet për misionin sot, vizionin e ri dhe kolonializmin.

Në thelb | Të drejtat e njeriut

Kalojnë dy vjet pa drejtësi për arsimtarët e dëbuar turq

Nga - 08.04.2020

Rreziku i pandemisë në burgjet turke rrit shqetësimet e familjeve.

Blogbox | Korrupsioni

Djemtë e Daphne-s

Nga - 18.04.2019

Vdekja e një gazetareje.

Në thelb | Serbia

Problemi i Serbisë me mbeturinat bërthamore

Nga - 21.01.2019

Ekspertët nxisin zyrtarët që të gjejnë zgjidhje për trajtimin e materialeve të rrezikshme.

Në thelb | Politika

Armë zjarri gjithandej

Nga - 24.07.2018

Çfarë po ndërmerret për t’i larguar armët nga duart e qytetarëve?

Në thelb | Siguria

Gruaja që formëson ushtarët e ardhshëm të Kosovës

Nga - 23.03.2018

Njihuni me Irfete Spahiun, Gjeneralen e parë të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Në thelb | Siguria

Një vrasje si pikë kthese

Nga - 06.02.2018

Ekzekutimi i Ivanoviqit: frika, kërcënimi e pasiguria që u injoruan në veri.

Në thelb | Siguria

Viti i Forcës

Nga - 23.12.2017

FSK-ja me çmime ndërkombëtare, por ende në pritje të transformimit në ushtri.

Në thelb | Siguria

Temat e mëdha zgjedhore: Ushtria

Nga - 26.05.2017

Si të formohet Ushtria e Kosovës?

S`fundmi | Siguria

Kosova me hapa të ri drejt themelimit të ushtrisë së saj

Nga - 07.03.2017

Presidenti Thaçi shmangë Kushtetutën për të shtyrë para procesin.

Më shumë