TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Dejan Kožul

Dejan Kožul është gazetar i cili punon për media të ndryshme në hapësirën Jugosllave (Novosti, Lupiga, FTV, etj). Për më shumë se tetë vjet ai ishte redaktor dhe prezantues për emisionin radiofonik KUPER i cili u transmetua në BH Radio, Radio Republika (Novi Sad), Radio Rojc (Pula), KLFM (Split), dhe Radio Apart (Beograd). Ai e përshkruan atë si territorin me më shumë liri dhe aftësi për të transmetuar sepse aty nuk ka tabu.

Në thelb | Politika

Rezistencë, zemërim, dhunë, heshtje

Nga - 24.07.2020

Si filluan dhe u zhvilluan protestat në Serbi.

S`fundmi | COVID-19

Numërimi i të sëmurëve dhe të vdekurve në Sanxhak

Nga - 02.07.2020

Autoritetet mohojnë se ka krizë, mirëpo qytetarët po vdesin.

Biseda | Kulturë

Saša Ilić: Revolucioni paqësor është i domosdoshëm

Nga - 22.06.2020

Shkrimtari flet për Serbinë pas Milošević-it, nacionalizmin dhe festivalin Polip.

S`fundmi | COVID-19

Të drejtat e njeriut mbahen pezull

Nga - 15.04.2020

Shoqëria civile drejtohet në gjykatë për shkelje të të drejtave të njeriut.

Në thelb | Kroacia

Dyshime për shpërdorime seksuale në Kishën Ortodokse

Nga - 24.02.2020

Viktimat mbetën në pritje të së vërtetës dhe drejtësisë.

Biseda | Feminizmi

Nemesis: Ky nuk është tregim për vajzat që duan të jenë djem

Nga - 03.01.2020

Një bend death metal i grave nga Serbia po thyen barrierat dhe po pushton rajonin.