Tag: Trashëgimia kulturore

Blogbox | Art

Fytyra e Diktaturës

Nga - 17.05.2020

Në rrënojat e Teatrit Kombëtar në Tiranë.

Mentorimi | Edukim

Brenda shtëpive shqiptare në Turqi

Nga - 30.12.2019

K2.0 viziton komunitetin shqiptar në qytetet turke.

Biseda | Art

Ervina Halili: Rilindja është i vetmi institucion që ka krijuar komunitet të shkrimtarëve

Nga - 28.12.2019

Shkrimtarja që realizoi Arkivin Rilindja flet për veprimtarinë e ndërmarrjes dhe për sfidat që ajo i kapërceu gjatë mbledhjes së materialit.

Në thelb | Kulturë

Zgjimi i trashëgimisë kulturore të Kosovës

Nga - 02.06.2019

Ngjallja e të kaluarës për gjeneratën e ardhshme.