Tag: Termet

Në thelb | Termet

Të dëshpëruar dhe të margjinalizuar, viktimat e tërmetit presin përgjigje

Nga - 05.12.2019

Njerëzit që veç se ishin të prekshëm në mesin e atyre që kanë pësuar më së shumti.

Blogbox | Termet

Pa gjumë në Thumanë/Durrës

Nga - 04.12.2019

Fotografimi i tragjedisë.

S`fundmi | Termet

Shkatërrimi i vërtetë nga tërmeti fillon të zbulohet, ndërsa Shqipëria mban zi

Nga - 04.12.2019

Llogariten pasojat, një javë pas tërmetit të magnitudës 6.4.

Në thelb | Shqipëria

Tronditjet në bashkësitë e shkatërruara të Shqipërisë

Nga - 30.11.2019

Mungesa e bashkërendimit dhe joefikasiteti zyrtar dëmtojnë përpjekjet për ndihmë.