Tag: Tech

Blogbox | Qeveria

Hapja e të dhënave

Nga - 25.07.2020

Duhen të dhëna të hapura dhe të qasshme në Kosovë.

Biseda | Media

Yusuf Omar: Lehtë është ta manipulosh një kamerë, vështirë është t’i manipulosh mijëra kamera

Nga - 28.08.2019

Gazetari mobil ndërkombëtar i diskuton syzet kamerë, udhëtimin me autostop në Siri dhe atë se si është dashur ta parashikojmë ngritjen e Donald Trump.

Në thelb | Ekonomia

Potenciali i Kosovës për revolucion teknologjik

Nga - 02.07.2019

Industria e teknologjisë ofron mundësi, por a po ndodh gjë?

Në thelb | Media

Fuqitë e rrezikshme të mbretit të clickbait

Nga - 07.09.2018

Pasurimi me lajme të rreme.

Në thelb | Ndërmarrësi

Vërsulje drejt kriptovalutës

Nga - 09.01.2018

Valuta botërore online dhe gërmimi në shekullin XXI.

Në thelb | Të drejtat e privatësisë

Ruajtja e të dhënave private në Facebook

Nga - 23.06.2017

Si ta parandalojmë keqpërdorjen e informatave tona.

S`fundmi | Tech

Rikthehet: DOKUTECH

Nga - 10.06.2017

Në përgatitje të rendit të ri botëror.

Biseda | Tech

Marcin Malinowski: Intelegjenca Artificiale do të ndryshojë gjithçka për njerëzimin

Nga - 17.11.2016

Kreu i partneriteteve botërore të Google me Evropën Lindore flet për Intelegjencën Artificiale, privatësinë e përdoruesve dhe mundësitë e punësimit në kompaninë e tij.

Biseda | Tech

AIan Greenberg: “Mund ta rregullojë teknologjinë. Nuk mund t’i rregullojë njerëzit”.

Nga - 07.11.2016

Guru i teknologjisë në arsim diskuton atë se si teknologjia po formëson të ardhmën e mësimit.

Më shumë