Tag: Ballkan

Pikëpamje | Ballkan

George Floyd është kudo

Nga - 11.06.2020

Ballkani është po ashtu bashkëfajtor.

Në thelb | Ballkan

A është gjuha e urrejtjes e pranuar gjerësisht në Slloveni?

Nga - 10.06.2020

Keqtrajtimi onllajn dhe fyerjet me nuanca etnike rrjedhin nga lart poshtë.