Tag: bosnia

Blogbox | bosnia

‘Duke shuar dhimbjen’ në kufijtë e Bosnjës

Nga - 19.11.2019

Dhuna, dehumanizimi dhe kufizimi i të drejtave të njeriut.

Pikëpamje | Të drejtat e njeriut

Tradhëti e Letërsisë

Nga - 16.10.2019

Si dhe pse Komiteti Nobel për Letërsi e shpërbleu Peter Handken.