Tag: Politika

Pikëpamje | Politika

Samiti i Berlinit si Olimpi i ri i ballkanasve

Nga - 07.05.2019

Ç’do të ndodhë me dialogun pas Berlinit?

S`fundmi | Politika

Jo Pyetje Pa Përgjigje

Nga - 26.04.2019

K2.0 ju fton në lansimin e fushatës tonë të re.

Pikëpamje | Kosova

A kanë dështuar politikat e gjuhës në Kosovë?

Nga - 24.04.2019

Ku qëndrojmë mes normave dhe realitetit.

Blogbox | Korrupsioni

Djemtë e Daphne-s

Nga - 18.04.2019

Vdekja e një gazetareje.

Blogbox | Politika

Nëse pajtohesh me këtë shkrim — shpëto republikën

Nga - 27.03.2019

Udhëheqësit tonë të luftës na kanë zhgënjyer në kohë të paqes, por e ardhmja është përgjegjësi e jona.

Pikëpamje | Politika

“Korrigjimi i kufirit” çon në pezullim të arsyes

Nga - 04.03.2019

Nyja Gordiane e korrigjimit të kufirit dhe tarifat e importit janë të lidhura mes vete.

Pikëpamje | Politika

A mund t’i përballojë Kosova pasojat e paqëllimshme të taksës 100 përqindëshe?

Nga - 29.01.2019

Shkelja e marrëveshjes ndërkombëtare mund të shkaktojë efekte që nuk do mund të zhbëhen.

Biseda | Politika

Atifete Jahjaga: I gjithë ky aktivizëm që u sinkronizua nga njëri cep i globit në tjetrin, tregon që çka është mjaft është mjaft – koha ka ardhur të veprojmë

Nga - 14.01.2019

Presidentja e parë grua e Kosovës flet për rëndësinë e pjesëmarrjes së grave dhe sfidimin e mendësisë patriarkale në politikë, si dhe rreth kauzës së saj për të mbijetuarit e dhunës seksuale nga lufta.

Biseda | Politika

Abdullah Bozkurt: Ballkani është tokë shumë pjellore për partinë e Erdoganit

Nga - 30.12.2018

Redaktori turk që jeton në ekzil diskuton përpjekjet autoritare dhe shtypëse të Erdoganit dhe ndikimin e tij në Ballkan.

Më shumë