Tag: Bisedë e Shkurtë

Small Talk | Roma

K2.0 Hajde Folim për përvetësimin e kulturës rome

Nga - 02.04.2019

Diskutim rreth komunitetit rom në Kosovë.

S`fundmi | Roma

K2.0 Hajde Folim për përvetësimin e kulturës rome

Nga - 28.03.2019

Diskutim rreth komunitetit rom në Kosovë.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Bisedë e Shkurtër: Jemi në grevë

Nga - 24.01.2019

Biseda e Shkurtër e K2.0 për të diskutuar grevën e punëtorëve të sektorit të shëndetësisë dhe arsimit.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Bisedë e Shkurtër rreth trafikimit seksual

Nga - 16.11.2018

Edicioni i radhës i Bisedë e Shkurtër nga K2.0, kthen vëmendjen tek një çështje që s’po përfshihet më në kryetituj.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

A janë adresuar krimet e së kaluarës?

Nga - 10.10.2018

K2.0 diskuton për drejtësinë tranzicionale në Kosovë dhe rajon.

Small Talk | Bisedë e Shkurtë

Bisedë e Shkurtër: Informacion!

Nga - 28.09.2018

Biseda e Shkurtër e K2.0 për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Qasjes së Lirë në Informacion.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Bisedë e Shkurtër: InformaciON!

Nga - 25.09.2018

Biseda e Shkurtër të K2.0 për të shënuar ditën ndërkombëtare të qasjes së lirë në informacion.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

K2.0 flet për pavarësinë kulturore në edicionin e fundit të Bisedë e Shkurtër

Nga - 24.08.2018

Qytetarët dhe Ministria e Kulturës diskutojnë progresin e kulturës.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Çka me diasporën?

Nga - 20.07.2018

Kosovo 2.0 diskuton mbi rolin e rëndësishëm të diasporës

Small Talk | Bisedë e Shkurtë

K2.0 Bisedë e Shkurtër: A ma mirë këtu a atje?

Nga - 19.07.2018

Bashkohuni në Bisedën e Shkurtër të enjten, më 19 korrik në Innovation Centre Kosovo.

Më shumë