Tag: diskriminim

Në thelb | diskriminim

Të bësh jetë normale në një shoqëri që të kufizon

Nga - 08.09.2020

Për personat me aftësi të kufizuara në Bosnjë, disa tema ende mbesin tabu.

S`fundmi | diskriminim

Zyrtarët policorë paditen për diskriminim gjinor

Nga - 24.06.2020

Luljeta Aliu denoncon publikisht Policinë e Kosovës për shkelje të të drejtave themelore.

Në thelb | Ballkan

A është gjuha e urrejtjes e pranuar gjerësisht në Slloveni?

Nga - 10.06.2020

Keqtrajtimi onllajn dhe fyerjet me nuanca etnike rrjedhin nga lart poshtë.