Tag: K2.0

Pikëpamje | COVID-19

Shënim rreth gazetarisë së K2.0 në javët që vijnë

Nga - 18.03.2020

Një mundësi për t’u lidhur më shumë me njëri-tjetrin.

S`fundmi | K2.0

Jemi duke kërkuar: Koordinator/e të Projekteve

Nga - 20.12.2019

Aplikoni tani për t’u bërë pjesë e organizatës sonë inovative.

S`fundmi | K2.0

Po kërkojmë koordinator/e të konferencës

Nga - 28.08.2019

Pozitë e përkohshme për konferencën tonë rajonale për media

S`fundmi | K2.0

K2.0 po kërkon – Koordinator/e të Komunikimit

Nga - 20.08.2019

A jeni të gashëm për një sfidë të re?

S`fundmi | Kulturë

Lista verore e leximit nga K2.0

Nga - 02.08.2019

Rekomandime nga ekipi i redaksisë.

Small Talk | K2.0

Party Outloud!

Nga - 12.07.2019

Festojmë 9 vitet e K2.0 – mё ndryshe kёsaj radhe!

S`fundmi | K2.0

Mundësi e re për praktikë në K2.0

Nga - 08.07.2019

Pozitë me gjysëm orari e paguar: Praktikant/e Vizual/e.

S`fundmi | K2.0

Bursistët e K2.0 fitojnë çmime gazetareske

Nga - 03.05.2019

Artina Muçiqi dhe Besnik Boletini shpërblehen me çmime për hulumtimet e tyre në fushën e të drejtave të njeriut.

S`fundmi | K2.0

Po kërkojmë: Zyrtar/e për Administratë dhe Financa

Nga - 12.03.2019

Aplikoni tani për t’u bërë pjesë e ekipit tonë.

S`fundmi | K2.0

Jemi duke kërkuar: Koordinator/e i/e Projekteve

Nga - 05.03.2019

Aplikoni tani për t’u bërë pjesë e organizatës sonë inovative.

Më shumë