Tag: Programi i Mentorimit Profesional

Mentorimi | Migrimi

Copëza përgatitjesh për ‘ikje’

Nga - 30.12.2019

Qytetarë të Kosovës mësojnë gjuhën gjermane teksa bëhen gati për të shtegtuar jashtë vendit.

Mentorimi | Migrimi

Brenda shtëpive shqiptare në Turqi

Nga - 30.12.2019

K2.0 viziton komunitetin shqiptar në qytetet turke.

Mentorimi | Vitet ’90

Ëndrrat e vajzave për shkollim dhe çifti që ua bëri zhgëndrra

Nga - 30.12.2019

Çifti Buçinca u erdhi në ndihmë vajzave nëpër fshatrat e Kosovës që u detyruan ta ndërpritnin shkollimin në vitet ‘90.

Mentorimi | Ekonomia

Festivalet po përpiqen të sjellin diçka më shumë sesa kulturë

Nga - 30.12.2019

Festivalet nuk janë vetëm për të bërë qejf.

Biseda | Të drejtat e njeriut

Hilmi Jashari: Problemet e sotme të qytetarëve të Kosovës janë produkt i dështimit të sistemit

Nga - 26.12.2019

Avokati i popullit Hilmi Jashari flet për sfidat e qytetarëve përballë shtetit.