Tag: Sports

Biseda | Sports

Elvira Dushku: Kur ëndërron, duhet të kesh ëndrra të mëdha

Nga - 28.10.2020

Sekretarja e përgjithshme e Federatës së Basketbollit mbi rritjen e lojës së grave, ndërmarrjen e ligës së re dhe rikthimin e basketbollit nga COVID-19.

Në thelb | COVID-19

E ardhmja e kërlingut në Kosovë rri mbi akull të hollë

Nga - 14.08.2020

Si do t’i mbijetojë pandemisë ky sport?

Në thelb | SHPRESË

Kur sporti thyen barriera

Nga - 23.07.2020

Mundësia e Ilija Ivić-it në fushëlojë është edhe gjasë për shërim kulturor.

Në thelb | Sporti

Sporti në kohën e pandemisë

Nga - 23.05.2020

Ballafaqimi i sportit në Kosovë me COVID-19.

Mentorimi | Sporti

Kaltër, verdhë, bardhë — futboll, politikë, identitet

Nga , Fitim Salihu - 16.02.2019

Si po ndikon sporti në ndërtimin e kombit dhe në identitetin e Kosovës.

Në thelb | Media

Më pak kërcënime apo më pak hetime?

Nga - 26.09.2018

Vrojtim mbi gjendjen e gazetarisë sportive në Kosovë.

S`fundmi | Sports

Futbolli kthehet në shtëpi me Fadilin

Nga - 11.09.2018

Kosova luan ndeshjen e parë garuese në Prishtinë, përkujton burrin që e mundësoi atë.

Në thelb | Sporti

Kërkimi për mundësi të suksesit në sport

Nga - 16.02.2018

Njohjet e vonuara e kanë lënë mbrapa sportin në Kosovë.

Biseda | Sports

Albin Tahiri: Ndihem më pak në siklet që jam i pari, sesa fakti që jam i vetmi

Nga - 09.02.2018

Sportisti i parë nga Kosova në Olimpiadën Dimërore flet për peshën e pritjeve, përpjekjet individuale për kualifikim dhe rolin e sportit në përpjekjet e Kosovës për njohje.

S`fundmi | Sports

Një vit pa fitore

Nga - 06.09.2017

Kosova ende po përjeton vështirësi në fushën e blertë.

Më shumë