Tag: Viza

Blogbox | Politika

Hallet e kosovarëve me vizat

Nga - 06.07.2019

Mendime nga cepi i padëshiruar i Evropës.

Pikëpamje | BE

A do ta kalojë Kosova testin e fundit?

Nga - 09.11.2018

Planifikimi i rrugës drejt liberalizimit të vizave nëpërmjet Këshillit Evropian.

Në thelb | BiH

Rilidhja e rajonit

Nga - 28.09.2018

Problemet me dokumente dhe lidhjet e dobëta rrugore pengojnë bashkëveprimin mes njerëzve të Ballkanit.

S`fundmi | Viza

A do të kenë së shpejti mundësi kosovarët të udhëtojnë jashtë vendit?

Nga - 21.07.2018

Qytetarët reagojnë pas hapit të radhës drejt liberalizimit të vizave.

Në thelb | BE

VIDEO: Purgatori i vizave për Kosovën

Nga - 16.02.2018

Të izoluar dhe të injoruar - kosovarët e lodhur nga nëpërkëmbja politike.

Blogbox | Viza

(Pothuajse) E bllokuar në Tajlandë

Nga - 10.11.2017

Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës duhet të përmirësohet.

Blogbox | Viza

Ti Je Nga Kosova, Nuk Mund të Udhëtosh

Nga - 17.11.2016

Kufizimet e vizave pengojnë rritjen e bizneseve kosovare.

Në thelb | BiH

Regjimi i vizave në mes të Bosnjes e Hercegovinës dhe Kosovës nuk aplikon për çdokënd

Nga - 15.11.2016

Serbët e Bosnjes mund të udhëtojnë lirshëm në Kosovë me pasaporta të lëshuara nga Serbia.

Në thelb | BiH

Misioni i pamundur për të arritur në Bosnje e Hercegovinë

Nga - 15.11.2016

Kosova dhe BiH ende në konflikt për regjim të vizave.

Blogbox | Viza

Letër nga një person miqësor dhe ‘i papranueshëm’

Nga - 04.10.2016

Aktivistja e të drejtave të njeriut përshkruan përvojën e anulimit të vizës Shengen.

Më shumë