Tag: Serbia

Pikëpamje | Serbia

A është qeveria e re e Serbisë vërtet feministe?

Nga - 19.11.2020

Apo si e udhëhoqi Aleksandar Vučić-i Serbinë drejt një rilindjeje feministe.

Pikëpamje | Serbia

A po bëhet censura e zakonshme në Serbi?

Nga - 06.11.2020

Arti dhe kultura në Serbi janë duke u targetuar nga nacionalistët gjithnjë e më shumë.

Pikëpamje | Dialogu

Të gjiitha anët e medaljes në dialogun Kosovë-Serbi

Nga - 08.10.2020

Rrugëtimi drejt 'finales së madhe' nuk pritet të jetë as i shkurtër e as i lehtë.

Pikëpamje | Kosova

As Gazivodë e as Ujman, por Liqeni Trump

Nga - 29.09.2020

Roli i rajonit në zgjedhjet presidenciale amerikane.

Pikëpamje | Serbia

Letër e hapur drejtuar popullit amerikan

Nga - 08.09.2020

Një zbërthim i marrëveshjes ‘historike’ mes Kosovës dhe Serbisë në Uashington.

Pikëpamje | COVID-19

Rizbulimi i Beogradit në vlugun e pandemisë

Nga - 11.08.2020

Një virus mund të të dëftojë se ku ke dëshirë të jesh.

Në thelb | Politika

Rezistencë, zemërim, dhunë, heshtje

Nga - 24.07.2020

Si filluan dhe u zhvilluan protestat në Serbi.

S`fundmi | COVID-19

Numërimi i të sëmurëve dhe të vdekurve në Sanxhak

Nga - 02.07.2020

Autoritetet mohojnë se ka krizë, mirëpo qytetarët po vdesin.

Biseda | Serbia

Saša Ilić: Revolucioni paqësor është i domosdoshëm

Nga - 22.06.2020

Shkrimtari flet për Serbinë pas Milošević-it, nacionalizmin dhe festivalin Polip.

S`fundmi | COVID-19

Të drejtat e njeriut mbahen pezull

Nga - 15.04.2020

Shoqëria civile drejtohet në gjykatë për shkelje të të drejtave të njeriut.

Më shumë