TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Tringë Sokoli

Tringë Sokoli është redaktore në K2.0. Ajo i ka kryer studimet universitare për gazetari në Universitetin e Prishtinës, ndërsa studimet post-diplomike për politika dhe administratë publike në Universitetin e Potsdamit në Gjermani.

Në thelb | Ambienti

Ndryshimi shkallë-shkallë

Nga , Ngadhnjim Avdyli - 30.07.2020

Kriza klimatike s’do të zgjidhet lehtë — por këta kosovarë po fillojnë diku.

S`fundmi | COVID-19

Rastet shtohen thekshëm ndërsa qeveria lehtëson masat kundër [...]

Nga - 29.07.2020

Orari i punës së bareve zgjatet dhe hapen çerdhet e palestrat.

S`fundmi | COVID-19

Rekorde të reja të rasteve me COVID-19 në Kosovë

Nga - 07.07.2020

Masat e reja kufizuese hynë në fuqi të hënën.

S`fundmi | law

Gjykata kushtetuese vendos që zgjedhjet nuk janë të nevojshme

Nga , Jack Butcher - 29.05.2020

Thaçi bën thirrje që të formohet sa më shpejt qeveria e re.

S`fundmi | COVID-19

Kushtetuesja pezullon formimin e qeverisë së re

Nga , Jack Butcher - 01.05.2020

Masat e përkohshme do të jenë në fuqi deri më 29 maj.

Në thelb | COVID-19

‘Atëherë jom konë i ri — kom mujt me ikë’

Nga - 23.04.2020

Biseda telefonike me pensionistë gjatë ngujimit.

S`fundmi | COVID-19

Masat e reja kufizuese nisin me hutim

Nga , Jack Butcher - 15.04.2020

Ministria e Shëndetësisë vepron për ta qartësuar situatën.

S`fundmi | COVID-19

Lëvizjet kufizohen më tej nga e mërkura

Nga - 14.04.2020

Kundërveprimi ndaj pandemisë zgjerohet ndërsa rritet numri i rasteve.

S`fundmi | COVID-19

Gjykata i mban në fuqi masat ‘jokushtetuese’ ndaj COVID-19

Nga - 01.04.2020

Kryeministri në detyrë zotohet ta respektojë vendimin ‘e befasishëm’ dhe njofton për heqjen e tarifave.

S`fundmi | COVID-19

Rrëzohet qeveria e Kosovës në mes të krizës së COVID-19

Nga , Jack Butcher - 25.03.2020

LDK-ja ndihmon përmbysjen e koalicionit të vet pavarësisht zemërimit qytetar.

S`fundmi | COVID-19

Konfirmohen dy rastet e para me COVID-19 në Kosovë

Nga , Tringë Sokoli - 13.03.2020

Kryeministri nxit njerëzit ta shmangin panikun dhe ta rrisin kujdesin.

S`fundmi | COVID-19

Ta sqarojmë Koronavirusin (COVID-19)

Nga , Bronwyn Jones - 27.02.2020

Çka dimë dhe çka mund të bëjmë.

S`fundmi | Politika

Kuvendi i Kosovës miraton qeverinë e re

Nga , Tringë Sokoli - 03.02.2020

Deputetët votojnë për kabinetin e udhëhequr nga kryeministri i ri Albin Kurti.