Tag: Kosova

Pikëpamje | Dialogu

Të gjiitha anët e medaljes në dialogun Kosovë-Serbi

Nga - 08.10.2020

Rrugëtimi drejt 'finales së madhe' nuk pritet të jetë as i shkurtër e as i lehtë.

Pikëpamje | Kosova

As Gazivodë e as Ujman, por Liqeni Trump

Nga - 29.09.2020

Roli i rajonit në zgjedhjet presidenciale amerikane.

Pikëpamje | Editorial

Mirësevini në numrin tonë special të revistës së shtypur: ‘SHPRESË’

Nga - 08.07.2020

Ndërsa K2.0 mbush 10 vjet, ka arsye për shpresë — dhe shumë më tepër arsye për zemërim.

S`fundmi | #podumetkallxu

#podumetkallxu për solidaritet

Nga - 18.04.2020

Shpresa në mes të krizës pandemike

Pikëpamje | Kosova

A kanë dështuar politikat e gjuhës në Kosovë?

Nga - 24.04.2019

Ku qëndrojmë mes normave dhe realitetit.

Pikëpamje | Kosova

DEMOKRACI? STABILITET? NJË VIT PAS MARRËVESHJEVE NDËRKOMBËTARE

Nga - 25.08.2016

Në përvjetorin e dy marrëveshjeve me fqinj të mbështetura nga komuniteti ndërkombëtar, a është forcuar me të vërtetë demokracia dhe stabiliteti në Kosovë?

Biseda | Kosova

Tetë fytyrat e pavarësisë

Nga - 17.02.2016

Tetë vite pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës, tetë qytetarë shpjegojnë domethënien e saj për ta.