Tag: Religjioni

Pikëpamje | Religjioni

Përse ka diskriminim ndaj myslimanëve në Kosovë?

Nga - 26.08.2020

Nëntëdhjetë e pesë përqind e kosovarëve janë myslimanë — pse atëherë shtypen të devotshmit?

S`fundmi | Mali i Zi

Protestat në Malin e Zi vazhdojnë pas arrestimit të klerikëve

Nga - 15.05.2020

Ndodhin ndeshje dhe akuzime ndërsa protestuesit shkelin kufizimet kundër COVID-19.

Blogbox | Diaspora

Orvatja për një vend në tryezën e supremacisë së bardhë

Nga - 06.05.2020

Sentimentet antimyslimane në diasporën shqiptare.

Në thelb | Mali i Zi

Ligji që trandi Malin e Zi

Nga - 18.04.2020

Çfarë qëndron prapa protestave disamujore?

Në thelb | Serbia

Dyshime për shpërdorime seksuale në Kishën Ortodokse

Nga - 24.02.2020

Viktimat mbetën në pritje të së vërtetës dhe drejtësisë.

S`fundmi | Religjioni

Diskutim i hapur: Zoti, Kosova dhe ‘Perëndimi’

Nga - 14.10.2019

Biseda e Lokomotivës më 17 tetor 2019, nga ora 17:30 në Hub 2.0.

Në thelb | Religjioni

PULSI RIGJALLËRUES RELIGJIOZ I KOSOVËS

Nga - 25.06.2015

Rritja anekdotike e përkatësive fetare është multidimensionale.

Shtyp | Religjioni

Kosova legjendare

Nga - 21.05.2012

UFO-të duke observuar kryqëzimin? Qumështi i zanave për forcë mbinjerëzore? Edhe pse miteve të Kosovës u mungon besueshmëria, e kompensojnë atë me origjinalitet. 

Shtyp | Religjioni

Jam femër, edhe unë falem

Nga - 21.05.2012

Autoritetet fetare të Stambollit kanë nisur një projekt ambicioz për t’i bërë 3.100 xhamitë e qytetit më të përshtatshme për femrat

Më shumë