Tag: Media

Blogbox | Trillim

Arbitri (Pjesa 5)

Nga - 28.03.2020

Të gjithë e donë kolonelen.

Blogbox | Trillim

Arbitri (Pjesa 4)

Nga - 27.03.2020

Mbi profecitë dhe vdekjen.

Blogbox | Trillim

Arbitri (Pjesa 3)

Nga - 26.03.2020

Kërko dhe shkatërro.

S`fundmi | Media

Thirrje për propozime: Programi i mediave për të drejtat e njeriut

Nga - 24.03.2020

K2.0, CEL dhe QKSGJ ju ftojnë të aplikoni për fondin e mediave të reja.

Blogbox | Trillim

Arbitri (Pjesa 1)

Nga - 23.03.2020

A kanë Arbitrat ëndrra të lagëta?

Pikëpamje | COVID-19

Shënim rreth gazetarisë së K2.0 në javët që vijnë

Nga - 18.03.2020

Një mundësi për t’u lidhur më shumë me njëri-tjetrin.

Biseda | Media

Brandon Oelofse: Nuk është edhe aq revolucion, më përpara është luftë

Nga - 13.01.2020

Drejtori i Qendrës Trajnuese Radio Netherlands flet për gjithëpërfshirjen, minoritetet dhe sjelljen e zërave të rinj në mediat e shekullit 21.

Biseda | '90s

John Sweeney: Pavarësisht të gjitha gabimeve të mediave, s’bën të harrojmë se ne jemi të mirët

Nga - 26.11.2019

Ish-gazetari hulumtues i BBC-së flet për ndihmën që e ka dhënë në dënimin e kriminelëve të luftës, për sfidimin e gënjeshtarëve dhe përdorimin e humorit për të mbijetuar.

Më shumë