Tag: Ekonomia

Pikëpamje | COVID-19

‘Kurrë mos e leni një krizë të mirë t’ju shkojë dëm’

Nga - 19.08.2020

Rrëmuja e sotme është mundësi për rimëkëmbje transformuese ekonomike të Kosovës.

Në thelb | COVID-19

Cili është plani për 10 përqindëshin?

Nga - 10.08.2020

A do të funksionojë plani i propozuar nga qeveria për rimëkëmbjen e ekonomisë?

Në thelb | Ekonomia

Të papunë gjatë pandemisë

Nga - 15.06.2020

Papunësia në rritje e sipër dhe agjencia që merret me të.

Në thelb | COVID-19

Brengat karshi pakos emergjente fiskale

Nga - 29.04.2020

Disa nga masat emergjente të qeverisë zbërthehen nga dy analistë.

Në thelb | Ekonomia

‘Vetëm shtrenjtim dhe asnjë lirim’

Nga - 26.04.2020

Ndikimi i tarifës 100% te prodhuesit vendorë dhe çmimet e tregut në Kosovë.

Pikëpamje | Ekonomia

Përpjekjet për një javë normale të punës: risitë nga sektori privat i Kosovës

Nga - 12.04.2020

Të shkosh përtej trajtimit të thjeshtë të fuqisë punëtore drejt kushteve dinjitoze të punës.

Pikëpamje | Ekonomia

COVID-19 dhe rrëmuja ligjore që duhet ‘vetizoluar’

Nga - 03.04.2020

Si mund t'i qasen bizneset dhe individët krizës së COVID-19 nga një perspektivë ligjore?

Pikëpamje | COVID-19

COVID-19 dhe Ekonomia: Shënime në prag të një krize globale

Nga - 20.03.2020

Dëmet dhe mundësitë e një krize të ndezur nga shkëndija COVID-19.

Mentorimi | Ekonomia

Festivalet po përpiqen të sjellin diçka më shumë sesa kulturë

Nga - 30.12.2019

Festivalet nuk janë vetëm për të bërë qejf.

Më shumë