Tag: Sporti

Blogbox | Sporti

Fadil Vokrri… s’na duhej kurrgjë tjetër

Nga - 14.11.2019

Reflektim mbi heroin tim dhe heroin e babait tim.

Në thelb | Sporti

Kërkimi për mundësi të suksesit në sport

Nga - 16.02.2018

Njohjet e vonuara e kanë lënë mbrapa sportin në Kosovë.

Në thelb | Sporti

Po kthehet epoka e artë

Nga - 17.07.2017

Si mund t’i përmirësojnë klubet futbollistike kosovare performancat e tyre në garat evropiane?

Në thelb | Sporti

Çështjet e mëdha zgjedhore: Sporti

Nga - 01.06.2017

Si do të zhvillohet sporti kosovar pas njohjeve ndërkombëtare?

Në thelb | Sporti

Lulëzimi i kulturës së alpinizmit në Kosovë

Nga - 26.05.2017

Si u bënë ecjet e së dielës, argëtimi më i pëlqyer në vend.

S`fundmi | Sporti

Këmbëkryq në majë të botës

Nga - 24.05.2017

Gruaja e parë shqiptare dhe ekspedita e parë e një klubi kosovar që arrinë majën e Malit Everest.

Në thelb | Sporti

Shpresë në disfatë

Nga - 27.03.2017

Ka shumë premtime e mësime për të nxjerrë nga ndeshja e Kosovës kundër Islandës.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Çka e pret tash sportin në Kosovë?

Nga - 22.03.2017

Epoka e pas njohjeve të sportit diskutohet në bisedën e shkurtër të K2.0.

Pikëpamje | Sporti

Lartësi marramendëse, disfata kthjellëse dhe njohje përfundimtare në një vit të rëndësishëm për sportin në Kosovë

Nga - 28.12.2016

Nga madhështia olimpike e deri te ndeshja e parë kualifikuese për Kosovën në kupën e botës, viti 2016 do të jetojë gjatë në kujtesën e sportit.

Pikëpamje | Sporti

Kur gurbeti bëhet shteti që përfaqëson

Nga - 06.10.2016

Shqiptarët e Zvicrës kanë të drejtë për identifikim të vetes.

Më shumë