Tag: Demokraci

Pikëpamje | BE

Kush i demokratizon demokratizuesit?

Nga - 23.09.2020

Është koha që BE-së t’i tregohet demokracia e vërtetë.

Në thelb | Politika

Vështrim prapa në “qeverinë e shpresës” të Kosovës

Nga - 17.06.2020

A arritëm ta shohim një të ardhme më të mirë?

Pikëpamje | Politika

Ata neutralë që ngrehin krye

Nga - 16.06.2020

Disa rrinë neutralë shkaku i parimeve, por akuzohen se janë ose frikacakë, ose të shitur.

Pikëpamje | Demokraci

Historia u përket qytetarëve

Nga - 04.06.2020

Le ta bëjmë tonën për shkrimin e faqes së 3 qershorit.

Pikëpamje | Politika

A është koha që presidenti të zgjedhet nga populli?

Nga - 24.01.2020

Negociatat mbi këtë pozitë përsëri shkaktojnë ndarje dhe vonesa.

S`fundmi | Zgjedhjet 2019

Kontestimet paszgjedhore dhe shkaqet e tyre

Nga - 03.12.2019

Zgjedhjet në Kosovë janë super, pastaj numërohen votat.

Biseda | Politika

Adri Nurellari: Nëse konflikti i Kosovës me Serbinë ngel ende i pazgjidhur, do të kemi një kosto oportune të pallogaritshme

Nga - 02.12.2019

Studiuesi i shkencave shoqërore diskuton dialogun, populizmin, pluralizmin dhe konfliktin e ngrirë.

Biseda | '90s

John Sweeney: Pavarësisht të gjitha gabimeve të mediave, s’bën të harrojmë se ne jemi të mirët

Nga - 26.11.2019

Ish-gazetari hulumtues i BBC-së flet për ndihmën që e ka dhënë në dënimin e kriminelëve të luftës, për sfidimin e gënjeshtarëve dhe përdorimin e humorit për të mbijetuar.

Në thelb | Demokraci

Dokumentet e fshehta të Kosovës

Nga - 08.07.2019

Informatat e deklasifikuara mbesin të mbuluara në fshehtësi.

Më shumë