Tag: Diaspora

Blogbox | Diaspora

Dating nё diasporё

Nga - 20.08.2019

Tё gjesh dashurinё dhe tё sfidosh pritshmёritё.

Blogbox | Diaspora

Vetëm, e rrethuar nga familja ime

Nga - 15.08.2019

Mbijetimi i abuzimit seksual – dhe i heshtjes që të rrethon.

Blogbox | Diaspora

Tronditjet: Iluzionet e një kohe të ngrirë

Nga - 03.08.2019

Kthimi në vendlindje pas 15 vitesh.

Në thelb | Diaspora

Teknologjia po e mposhtë burokracinë me ndihmën e emigrantëve

Nga - 05.02.2019

Avokati praktikant shqiptar që po mundohet t’i ndryshojë formë bisedës për emigrantët në Itali.

Biseda | Diaspora

Xhevdet Bajraj: Unë ndryshe e kam ëndërruar lirinë e politikanët ndryshe

Nga - 01.11.2018

Poeti i lindur në Rahovec jep pikëpamjen e tij për Kosovën nga shtëpia e tij e re në Mexico City.

Blogbox | Pikëpamje | Diaspora

Pse duhet ta rimendojmë dhurimin e parave në Kosovë?

Nga - 24.08.2018

Filantropia strategjike arrin rezultate dhe mund t’i përgjigjet nevojave humanitare.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Çka me diasporën?

Nga - 20.07.2018

Kosovo 2.0 diskuton mbi rolin e rëndësishëm të diasporës

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

K2.0 Bisedë e shkurtër: A ma mirë këtu a atje?

Nga - 13.07.2018

Bashkohuni në Bisedën e Shkurtër të enjten, më 19 korrik në Innovation Centre Kosovo

Më shumë