Tag: BE

Pikëpamje | BE

Raportet e zhveshura nga realiteti

Nga - 13.10.2020

Mungesë e plotë e interesimit për raportin vjetor të Komisonit Evropian mbi zhvillimet në rajon.

Pikëpamje | BE

Kush i demokratizon demokratizuesit?

Nga - 23.09.2020

Është koha që BE-së t’i tregohet demokracia e vërtetë.

Në thelb | Refugjatët

Thirrjet për ndihmë nga Shtegu Ballkanik

Nga - 31.08.2020

Qasja në azil mbetet problem në Slloveni.

Në thelb | Punë të jashtme

Guraleci në formë të Kosovës në këpucën e Spanjës

Nga - 28.08.2020

A kanë filluar të shkrihen marrëdhëniet Spanjë-Kosovë?

Pikëpamje | LGBTI

Pas bllokimit të bisedimeve për anëtarësim në BE, çfarë do të ndodhë me të drejtat LGBTI?

Nga , Amarildo Fecanji - 29.01.2020

Një letër e hapur për BE-në lidhur me të drejtat LGBTI në Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut.

Biseda | Politika

Adri Nurellari: Nëse konflikti i Kosovës me Serbinë ngel ende i pazgjidhur, do të kemi një kosto oportune të pallogaritshme

Nga - 02.12.2019

Studiuesi i shkencave shoqërore diskuton dialogun, populizmin, pluralizmin dhe konfliktin e ngrirë.

Pikëpamje | Maqedonia e Veriut

Çka tash pas refuzimit të Maqedonisë së Veriut nga ana e Macron?

Nga - 24.10.2019

Vonesa në fillimin e negociatave me BE-në do ta nisë një epokë të re me trazira.

Pikëpamje | BE

Nominimet për komisionerë të BE-së tregojnë se zgjerimi duhet të presë

Nga - 19.09.2019

A është anëtarësimi i Ballkanit Perëndimor partneritet apo ëndërr e parealizuar?

Më shumë