Tag: Diaspora

Në thelb | Diaspora

Teknologjia po e mposhtë burokracinë me ndihmën e emigrantëve

Nga - 05.02.2019

Avokati praktikant shqiptar që po mundohet t’i ndryshojë formë bisedës për emigrantët në Itali.

Biseda | Diaspora

Xhevdet Bajraj: Unë ndryshe e kam ëndërruar lirinë e politikanët ndryshe

Nga - 01.11.2018

Poeti i lindur në Rahovec jep pikëpamjen e tij për Kosovën nga shtëpia e tij e re në Mexico City.

Blogbox | Pikëpamje | Diaspora

Pse duhet ta rimendojmë dhurimin e parave në Kosovë?

Nga - 24.08.2018

Filantropia strategjike arrin rezultate dhe mund t’i përgjigjet nevojave humanitare.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Çka me diasporën?

Nga - 20.07.2018

Kosovo 2.0 diskuton mbi rolin e rëndësishëm të diasporës

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

K2.0 Bisedë e shkurtër: A ma mirë këtu a atje?

Nga - 13.07.2018

Bashkohuni në Bisedën e Shkurtër të enjten, më 19 korrik në Innovation Centre Kosovo

Blogbox | Diaspora

Ambasadorë jozyrtarë

Nga - 23.06.2018

Diaspora - fuqia e butë e shqiptarëve.

Blogbox | Diaspora

Hijet e diasporës

Nga - 16.06.2018

Duke u rritë në pafjalësi.

Blogbox | Diaspora

A po synojnë të ardhme të njëjtë kosovarët ‘atje’ dhe kosovarët ‘këtu’?

Nga - 13.03.2018

Me sa duket, diaspora po largohet gjithnjë e më shumë prej atyre që janë në Kosovë.

Blogbox | Diaspora

A është diaspora “shaci”?

Nga - 22.12.2017

Stereotipi i “shacit” nuk përfaqëson shumëllojshmërine e diasporës kosovare.

Më shumë