Tag: Mali i Zi

Në thelb | COVID-19

Qeveria malazeze e mbingarkuar nga akuzat

Nga - 20.11.2020

Paditë e ngritura për shkelje të privatësisë gjatë pandemisë COVID-19.

Pikëpamje | Mali i Zi

A po kalon nëpër ndryshim Mali i Zi?

Nga - 04.09.2020

Fundi i Milo Đukanović-it?

S`fundmi | Mali i Zi

Dhunë policore dhe politike kundër qytetarëve

Nga - 13.07.2020

A mundet kaosi në Budvë të çojë drejt stabilizimit të Malit të Zi?

S`fundmi | Mali i Zi

Protestat në Malin e Zi vazhdojnë pas arrestimit të klerikëve

Nga - 15.05.2020

Ndodhin ndeshje dhe akuzime ndërsa protestuesit shkelin kufizimet kundër COVID-19.

Në thelb | Mali i Zi

Ligji që trandi Malin e Zi

Nga - 18.04.2020

Çfarë qëndron prapa protestave disamujore?

S`fundmi | Mali i Zi

Presion për ndryshime në Mal të Zi

Nga - 04.04.2019

Pas dy muajve me protesta, opozita pajtohet të punojë për zgjedhjet e reja.

Në thelb | Protesta

Ballkani Perëndimor në rrugë

Nga - 23.03.2019

Muajve të fundit në rajon janë intensifikuar protestat.

S`fundmi | Mali i Zi

Tito vazhdon të jetojë në Mal të Zi

Nga - 23.01.2019

Presidenti i Republikës Socialiste Federative të Jugosllavisë është kthyer në Podgoricë, por askush nuk e di pse.

Biseda | Mali i Zi

Aleksandar Saša Zeković: Mali i Zi nuk mund të konsiderohet i pafajshëm në luftërat jugosllave

Nga - 28.11.2018

Aktivisti për të drejtat e njeriut nga Podgorica flet për të drejtat LGBTI, politikën malaziase dhe procesin e ballafaqimit me të kaluarën.

Biseda | Feminizmi

Paula Petričević: Nuk duhet të presim të ndodhë diçka që shoqëria të bëhet më e ndërgjegjshme për të drejtat e grave

Nga - 16.10.2018

Bisedë për Feminizmin në Ballkan (Pjesa 7) — Feministja, aktivistja dhe profesoresha nga Kotori flet rreth nevojës për të mos i lënë ëndrrat klerike të krahut të djathtë të bëhen ankthi jonë i përbashkët.

Më shumë