Tag: Migrimi

Pikëpamje | Migrimi

Përralla për migrantët “e mirë” dhe refugjatët “e rrezikshëm”

Nga - 22.07.2020

Një vështrim nga gjashtë studiuese që vijnë prej hapësirës post-jugosllave.

Blogbox | BiH

Solidariteti e vë në funksion sistemin

Nga - 01.06.2020

E vërteta si mundësia e vetme.

Pikëpamje | bosnia

Jeta mes kufijve të mbyllur

Nga - 06.02.2020

Udha Ballkanike përmes Bosnjës e Hercegovinës vazhdon të jetë aktive

Mentorimi | Edukim

Brenda shtëpive shqiptare në Turqi

Nga - 30.12.2019

K2.0 viziton komunitetin shqiptar në qytetet turke.

Blogbox | Diaspora

Nga ikja e trurit tek rikthimi i trurit?

Nga - 18.10.2019

Pse ka ardhur koha që ne të kthehemi dhe ta përmirsojmë vendin tonë.

Blogbox | Diaspora

Pse nuk duhet të më thirrësh ‘shaci’

Nga - 01.10.2019

Notes I wish I no longer needed to make.

Në thelb | Diaspora

Rruga e përbashkët për diasporë

Nga - 16.09.2019

Kosovarët që kërkuan një jetë më të mirë diku tjetër.

Më shumë