Tag: SHPRESË

Në thelb | SHPRESË

Klasa punëtore e padukshme

Nga - 03.08.2020

Punëtorët, për një kohë të gjatë pjesë kyçe e Kosovës, kanë filluar të marrin vëmendje në art.

Në thelb | SHPRESË

Ndryshimi shkallë-shkallë

Nga , Ngadhnjim Avdyli - 30.07.2020

Kriza klimatike s’do të zgjidhet lehtë — por këta kosovarë po fillojnë diku.

Në thelb | SHPRESË

Kur sporti thyen barriera

Nga - 23.07.2020

Mundësia e Ilija Ivić-it në fushëlojë është edhe gjasë për shërim kulturor.

Pikëpamje | SHPRESË

Muzika do të na shpëtojë

Nga - 21.07.2020

Në Kosovë, muzikantët lulëzojnë në një bashkësi që po ringjallet.

Pikëpamje | SHPRESË

Lufta e Havës, lufta jonë

Nga - 20.07.2020

Përpjekja për barazi gjinore është përplot me heroina që njihen fare pak ose aspak.

Në thelb | SHPRESË

Ana e errët e shpresës

Nga - 16.07.2020

Premtimet e papërmbushura nga BE kanë çuar në zhgënjim të hidhët.

S`fundmi | SHPRESË

SHPRESË — numri i veçantë i shtypur

Nga - 16.07.2020

Si ta bleni kopjen tuaj.

Pikëpamje | Editorial

Mirësevini në numrin tonë special të revistës së shtypur: ‘SHPRESË’

Nga - 08.07.2020

Ndërsa K2.0 mbush 10 vjet, ka arsye për shpresë — dhe shumë më tepër arsye për zemërim.