Tag: COVID-19

Në thelb | COVID-19

Sa dini për COVID-19?

Nga - 05.08.2020

Një përmbledhje informatash për virusin dhe si ta mbroni veten dhe të tjerët.

S`fundmi | COVID-19

Rastet shtohen thekshëm ndërsa qeveria lehtëson masat kundër COVID-19

Nga - 29.07.2020

Orari i punës së bareve zgjatet dhe hapen çerdhet e palestrat.

Pikëpamje | COVID-19

Verë e nxehtë politike në Maqedoninë e Veriut

Nga - 22.07.2020

Zgjedhje në kohë pandemie — stili maqedonas.

S`fundmi | Të Drejtat e Minoriteteve

Pandemia rëndon hallet e komuniteteve romë, ashkalinj dhe egjiptas

Nga - 20.07.2020

Mungon mbështetja institucionale për komunitetet joshumicë.

S`fundmi | COVID-19

Rekorde të reja të rasteve me COVID-19 në Kosovë

Nga - 07.07.2020

Masat e reja kufizuese hynë në fuqi të hënën.

S`fundmi | COVID-19

Numërimi i të sëmurëve dhe të vdekurve në Sanxhak

Nga - 02.07.2020

Autoritetet mohojnë se ka krizë, mirëpo qytetarët po vdesin.

S`fundmi | COVID-19

Pandemia shtrëngohet përballë masave të lehtësuara

Nga - 30.06.2020

Paralajmërohet ‘izolim total’ ndërsa numri i të infektuarve me COVID-19 rritet.

Në thelb | Ekonomia

Të papunë gjatë pandemisë

Nga - 15.06.2020

Papunësia në rritje e sipër dhe agjencia që merret me të.

Në thelb | Sporti

Sporti në kohën e pandemisë

Nga - 23.05.2020

Ballafaqimi i sportit në Kosovë me COVID-19.

Më shumë